Ski Training

image
image
JP Sportief
_

Ski Training

Wil jij leren skiën of een betere techniek krijgen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In 2017 heb ik in Oostenrijk mijn Anwärter behaald en ben ik bevoegd om skiles te geven.

Daarnaast heb ik jaren ervaring opgedaan om beginners het skiën aan te leren. Het belangrijkste is dat beginners geen angsten ontwikkelen. Daarom zorg ik voor een veilige leeromgeving.

 

Om deze redenen zouden mensen angsten voor skiën kunnen ontwikkelen:

  • ongecontroleerd een te steile piste nemen
  • meegaan met het tempo van anderen
  • van de hoge berg afgaan
  • hoogtevrees
  • door het vallen

Ik leer je om hiermee om te gaan waardoor je met plezier de berg af kan gaan. Ik biedt hierbij verschillende programma’s aan: Groepslessen, privé lessen of een gehele week skiles.

WHY US ?
_

Groepslessen

 

Het voordeel van groepslessen is dat meerdere mensen tegelijk leren om te skiën. Vooral bij beginners is deze manier geschikt omdat de groep vaak (bijna) hetzelfde leertempo heeft. Daarnaast zijn de kosten per persoon minder omdat de groep groter is.

WHY US ?
_

Privéles

 

Wanneer iemand in 1 dag wil leren skiën is privéles zeker het beste. Ook wanneer iemand skiën spannend vind of angsten heeft opgebouwd met eerdere ervaringen. 

WHY US ?
_

Gehele week

 

Een gehele week skiles zou ideaal zijn wanneer een gehele familie op skivakantie gaat en de kinderen op les gaan. Ook wanneer iemand technisch perfect wil leren skiën of skitricks wil leren. Daarnaast zou het kunnen dat iemand kennis wil opdoen om zijn/haar vrienden of kinderen wil leren skiën. 

image